BASIS Trygg Mat

Hensikten med kurset, BASIS Trygg Mat, er å gi alle som behandler fersk mat en grunnleggende innføring i hva som er hovedårsakene til at man kan bli matforgiftet, og hva man kan gjøre for å unngå dette.

Målgruppen for kurset er alle ansatte som i sitt daglige arbeid kommer i kontakt med fersk mat, som f.eks ansatte i dagligvarehandelen, storkiosker, bensinstasjoner og ulike type serveringssteder. Kurset avsluttes med en test for å sikre at alle har tilegnet seg denne kunnskapen.

Kurset tar for seg følgende emner:

  • Introduksjon
  • Trygg mat
  • Håndtering av næringsmidler
  • Kritiske punkter
  • Hva er ditt ansvar?

Kurset avsluttes med kunnskapstest

[list_tick]

  • Oppstart: Løpende opptak
  • Varighet: Lisens 6 mnd
  • Pris: 370 kr. per deltaker

[/list_tick]
[button_green iconlink=»» url=http://globallearninglarvik.no/kontakt]Ta kontakt for pris og mer informasjon[/button_green]
Lukk meny