Norsk Vg1, Vg2, Vg3

Norskfaget er et sentralt fag for kulturforståelse, kommunikasjon, dannelse og identitetsutvikling. Det er også et viktig redskapsfag for andre fag.

Du får trening i kommunikasjon, i å lese og tolke tekst og du får skrivetrening, elementer som alle er nyttige i annen læring. Faget tar opp det utvidede tekstbegrepet, noe som inkluderer både muntlige, skriftlige og sammensatte tekster, der skrift, lyd og bilder spiller sammen. Vi arbeider med språkhistorie, dialekter, litteraturhistorie og tekstanalyse. Kurset er for deg som skal forbedre karakterer, ta faget for første gang, eller ta påbygg.

UNDERVISNING

Pensum i faget har en temainndeling som gir deg god oversikt og som er tett knyttet til målene i læreplanen. Selve undervisningen blir gitt gjennom spillelister med videoforelesninger. Med videoforelesningene tar læreren deg med gjennom hele pensum. Mens du ser videoforlesningen kan du ta notater som lagres og som du kan skrive ut. I fagprat stiller du spørsmål og får svar fra din faglærer og dine medelever. Du får god eksamenstrening gjennom et sett med innleveringer og personlig tilbakemelding fra faglærer.

[list_tick]
  • Varighet: 47% over 2 semester eller 94% over 1 semester

  • Tider: fleksibelt, når du kan

  • Språk: Norsk

  • Krav: Grunnskole

  • Eksamen: 2 skriftlige og 1 muntlig

  • Pris: 8.900,-

[/list_tick] [button_green iconlink=»» url=http://globallearninglarvik.no/pamelding]Meld deg på[/button_green] [button_green iconlink=»» url=http://globallearninglarvik.no/kontakt]Ta kontakt for pris og mer informasjon[/button_green] [break/]

Kurset leveres av:
ASK

Lukk meny